3 μάσκαρα που επιμηκύνουν και ενισχύουν τις βλεφαρίδες σας

Γνωρίστε τον νέο μας εθισμό – την υβριδική μάσκαρα! Συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας μάσκαρα που φροντίζουν, επιμηκύνουν, διαχωρίζουν και χαρίζουν εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες, ενώ συγχρόνως συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους μακροπρόθεσμα. Απαλλαγείτε πια από τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

Έφτασε η ώρα να αποκτήσετε πιο μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο, με τις τρεις κορυφαίες σε πωλήσεις υβριδικές μάσκαρα!

1. Η ΜΑΣΚΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ
Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να τα έχετε όλα; Η 5-σε-1 Μάσκαρα Wonder Lash είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικό έλαιο ηλιόσπορου. Το αποτέλεσμα είναι έως και 16 φορές περισσότερος όγκος, μεγαλύτερο μήκος, πιο έντονες καμπύλες, εντυπωσιακός διαχωρισμός και φροντίδα στη στιγμή.

Η ανάλαφρη σύνθεσή της είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προστατεύει και να ενισχύει τη φυσική αντοχή των βλεφαρίδων σας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Διατίθεται επίσης σε αδιάβροχη σύνθεση!

Γιατί θα τη λατρέψετε:
• 16 φορές περισσότερος όγκος και έως και 68% μεγαλύτερο μήκος σε σχέση με τις βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα
• Έως και 116% περισσότερη καμπυλότητα σε σχέση με τις φυσικές βλεφαρίδες
• Εμπλουτισμένη με έλαιο ηλιόσπορου που θρέφει τις βλεφαρίδες

2. Η SUPER STAR ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΓΚΟ
Θέλετε μια μάσκαρα που χαρίζει super όγκο και εντυπωσιακές καμπύλες; Η Μάσκαρα για Όγκο Fortemente Giordani Gold είναι εμπλουτισμένη με Lash Thickener που θρέφει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα τις ενδυναμώνει με την πάροδο του χρόνου.

Αυτή η μάσκαρα είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να αυξάνει άμεσα τον όγκο, την καμπυλότητα και το γύρισμα των βλεφαρίδων ενώ με τακτική χρήση, βοηθάει στην αύξηση του μήκους και της πυκνότητάς τους.

Γιατί θα τη λατρέψετε:
• 5 φορές περισσότερος όγκος σε σχέση με τις βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα
• 84% μεγαλύτερη πυκνότητα σε σχέση με τις βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα
• Το Lash Thickener θρέφει, συμβάλλει στην αύξηση της πυκνότητας των βλεφαρίδων ενώ ενισχύει την αντοχή των φυσικών βλεφαρίδων

3. Ο ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ
Συνδυάζοντας περιποίηση και εφέ και μια λίστα κορυφαίων συστατικών που περιποιούνται τις βλεφαρίδες, η Μάσκαρα για Μήκος Angel Caress Giordani Gold διαθέτει μια ανάλαφρη, θρεπτική σύνθεση που επιμηκύνει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, προσφέροντας απαλότητα και ενδυνάμωση από το εσωτερικό τους.

Γιατί θα τη λατρέψετε:
• Μέχρι και 77% πιο μακριές βλεφαρίδες στη στιγμή
• Ορίζει και διαχωρίζει εντυπωσιακά τις βλεφαρίδες
• Με σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνες, που προστατεύουν και θρέφουν άμεσα και με την πάροδο του χρόνου

Πηγή : Oriflame – Αύγουστος 2022