3 Προϊόντα για άμεσα τέλεια επιδερμίδα

3 Προϊόντα για άμεσα τέλεια επιδερμίδα

Η τέλεια επιδερμίδα θέλει χρόνο. Ας το παραδεχτούμε όμως – κανείς δε λέει όχι σε ένα θαύμα. Έχουμε το καλύτερο! Καλύπτοντας τις ατέλειες και αναδεικνύοντας την ομορφιά της επιδερμίδας σας, αυτά τα προϊόντα θα σας χαρίσουν άμεσα τέλεια επιδερμίδα.

1. Novage Pore And Line Perfector
Το άγχος, η έλλειψη ύπνου και η ρύπανση επιβαρύνουν την επιδερμίδα σας, δημιουργώντας εμφανείς μεγεθυμένους πόρους, λεπτές γραμμές και κουρασμένη όψη. Η Τεχνολογία NovAge Opt-blurring ενσωματώνεται εύκολα στην επιδερμίδα σας και σας χαρίζει την εμφάνιση μίας αψεγάδιαστης επιδερμίδας. Κλινικά δοκιμασμένη με υψηλής ευκρίνειας κάμερες, το NovAge Pore and Line Perfector έδειξε ορατή διαφορά στην επιδερμίδα. Επιπλέον, χαρίζει ματ αποτέλεσμα.

2. Υγρό Make Up Giordani Gold SPF 12
Η τέλεια κάλυψη είναι άλλος ένας τρόπος για άψογη εμφάνιση της επιδερμίδας σας. Το Υγρό Make Up Giordani Gold SPF 12 είναι ένα ρευστό make up που τελειοποιεί την όψη της επιδερμίδας σας με ένα υπέροχο φυσικό αποτέλεσμα. Εμπνευσμένο από το μετάξι, το τελικό αποτέλεσμα δείχνει φυσικό με ανάλογη αίσθηση στην επιδερμίδα σας. Εμπλουτισμένο με σωματίδια που σβήνουν τις ατέλειες και χαρίζουν λαμπερή και νεανική εμφάνιση. Επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα σας με SPF 12.

3. Primer προσώπου Illuskin The One
Αναδείξτε το make up σας με τη σωστή βάση. Το Primer Προσώπου The ONE Illiskin τονώνει τη φυσική σας λάμψη με HaloLight TechnologyTM και σταθεροποιεί το make up. Χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των πόρων για αψεγάδιαστη εμφάνιση.

*Δοκιμές καταναλωτών

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 ΚΕΙΜΕΝΟ: JEANETTE OLSSON