3 τάσεις ευεξίας για το 2019

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, σωστά; Με νέες τάσεις να κατακλύζουν όμως την αγορά συνέχεια, πως ξέρουμε ποιες να πάρουμε στα σοβαρά; Σας παρουσιάζουμε 3 τάσεις που αγαπάμε και πιστεύουμε πως ήρθαν για να μείνουν!

Ολιστική ευεξία 
λογικοί στόχοι, υγιεινές επιλογές 

Όχι ακριβώς τάση αλλά στην Oriflame αυτή είναι η #1 τάση μας για το 2019. Ξεχάστε τις τρελές δίαιτες, τις περίεργες ασκήσεις και τα αμφίβολα συμπληρώματα – στην τελική, η ευεξία είναι ακριβώς αυτό: να ζεις και να αισθάνεσαι όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένος σωματικά και ψυχικά. Εάν προσπαθείτε να ακολουθήσετε μία δίαιτα ή κάποιο είδος γυμναστικής που σας ρίχνει ή σας αγχώνει τότε σίγουρα δε θα σας κάνει μακροπρόθεσμα καλό και έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να αποτύχετε – και τελικά να αισθανθείτε ακόμα χειρότερα! Συγχρονιστείτε με την σωματική και ψυχική σας ισορροπία, βάλτε λογικούς στόχους και κάντε υγιεινές επιλογές.

Μικροβιολογική υγεία  
καλλιεργήστε τα καλά σας βακτήρια 

Τα ανθρώπινα βακτήρια – τα «καλά» και τα «κακά» που ζουν επάνω και μέσα στο σώμα μας – είναι κάτι για το οποίο θα ακούμε πολλά στο μέλλον. Μια καλή ισορροπία «καλών» και κακών βακτηρίων μας διατηρεί υγιείς μέσα και έξω. Μπορείτε να καταναλώνετε προβιοτικά («καλά» βακτήρια) και πρεβιοτικά (τροφή για τα «καλά» βακτήρια) μέσω της διατροφής ή συμπληρωμάτων για υγιές έντερο. Χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας με προβιοτικά και πρεβιοτικά για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα υγιές περιβάλλον στην επιδερμίδα σας. 

Ενσυναίσθηση  
τροφή για σκέψη 

Μία από τις τάσεις που πραγματικά αγαπάμε! Η πρακτική του να είμαστε παρόντες στην στιγμή είναι κάτι που παίρνει χρόνο να κατακτηθεί όμως αξίζει καθώς βοηθά κάθε πτυχή της ζωής σας. Μας κάνει πιο συγκεντρωμένους, λιγότερο αγχωμένους και απλά πιο χαρούμενους. Η ενσυναίσθηση είναι η διαδικασία της παρατήρησης του παρόντος χωρίς κρίση. Σας διδάσκει πως να αναπνέετε σωστά, σας επιτρέπει να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας και σας βοηθά να απαλλαγείτε από κάθε ένταση. Δοκιμάστε να αφιερώσετε 10 λεπτά την ημέρα, καθήστε άνετα και εξασφαλίστε ότι δε θα σας ενοχλήσει κάτι (κλείστε το κινητό σας!). Για αρχή επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας. Εισπνοή, εκπνοή. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται δύσκολο όμως με εξάσκηση η συγκέντρωση σε αυτή την φυσική διαδικασία γίνεται ευκολότερη. Κάντε το τακτικά και σύντομα θα απολαύσετε τα οφέλη.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME CENTRAL EUROPE