3 Τρόποι να λειάνετε τις ρυτίδες!


Όταν οι λεπτές γραμμές γίνουν ρυτίδες δεν μπορείτε να τις διορθώσετε με καλό ύπνο και μία απλή ενυδατική. Είναι ώρα για νέα στρατηγική!


1. Τονώστε το Κολλαγόνο 

Οι ίνες κολλαγόνουν διατηρούν την επιδερμίδα συμπαγή, σφριγηλή και λεία. Καθώς μεγαλώνουμε η φυσική παραγωγή κολλαγόνου επιβραδύνεται που σημαίνει ότι η επιδερμίδα εξασθενεί και αυτό γίνεται ορατό ως ρυτίδες!
Πολλά συστατικά λένε πως τονώνουν το κολλαγόνο, όμως τα Πεπτίδια είναι από τα πιο ενδιαφέροντα – όμως υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά πεπτίδια που προσφέρουν διαφορετικά οφέλη.
Η πατενταρισμένη Τεχνολογία Τριπεπτιδίων είναι ένας ανώτερος συνδυασμός τριών διαφορετικών πεπτιδίων που εξάγονται από Σιτάρι, Ρύζι και Μαγιά και προσφέρει εξαιρετική δράση τόνωσης του κολλαγόνου.


2. Τόνωση Ενυδάτωσης 
Μαζί με τη δομή του κολλαγόνουν, τα μόρια υαλουρονικού οξέος που συγκρατεί την υγρασία (ΗΑ) βοηθουν την επιδερμίδα να παραμένει ενυδατωμένη και λεία. Όμως όπως και με το κολλαγόνο, το φυσικό απόθεμα μειώνεται όσο μεγαλώνουμε. Η τόνωση αυτής της πηγής ενυδάτωσης μπορεί άμεσα να γεμίσει τις ρυτίδες.
Το ΗΑ υπάρχει σε πολλά προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας αλλά συχνά ως μεγάλα μόρια που δεν μπορούν να απορροφηθούν από την επιδερμίδα. Αναζητήστε το Χαμηλού Μοριακού Βάρους Υαλουρονικό Οξύ – τα μικρά του μόρια απορροφούνται πιο άμεσα και φτάνουν πέραν της επιφάνειας της επιδερμίδας.


3- Προστατεύστε το κολλαγόνο και την ενυδάτωση 
Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες βλάπτουν το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ και τα κάνουν να διασπώνται. Ως προστάτης της νεανικότητας, τα Εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων είναι γνωστό ότι προσατεύουν και το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ στην επιδερμίδα από τη φθορά και βοηθούν στην επιβράδυνση της δημιουργίας ρυτίδων.
Εάν θέλετε να έχετε την εμπειρία του αποτελέσματος αυτών των συστατικών, ανακαλύψτε την Ecollagen Wrinkle Power – το σετ περιέχει και τα τρία και μειώνει άμεσα τις ρυτίδες έως και 49% – κλινικά αποδεδειγμένο!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019
 ΚΕΙΜΕΝΟ: JULIE GUNN