3 τρόποι χρήσης της οδοντόβουρτσας, πριν την πετάξετε!

Εσείς αλλάζετε συχνά την οδοντόβουρτσά σας???Κανονικά πρέπει να αλλάζουμε οδοντόβουρτσα στους 2-3 μήνες . Μην την πετάξετε!!! Μπορείτε να την αξιοποιήσετε στην καθημερινότητα σας με 3 τρόπους.

Η οδοντόβουρτσα είναι ιδανική για απολέπιση των χειλιών. Αφού την πλύνετε καλά, βουτήξτε την στο μείγμα που έχετε φτιάξει ή έχετε αγοράσει έτοιμο για scrub και κάνετε απαλό μασάζ για 5 με 10 λεπτά. Μέσα σε λίγα λεπτά θα απολαύσετε βελούδινα χείλη. Ιδανική προϋπόθεση να τα ενυδατώσετε στη συνέχεια με lip balm.

Επίσης αν βάφετε τα μαλλιά σας μόνες σας, η οδοντόβουρτσα είναι το αξεσουάρ που χρειάζεστε. Έχει το κατάλληλο μέγεθος και σχήμα, για να εισχωρήσει καλύτερα στις ρίζες και έτσι μπορείτε να δώσετε το χρώμα που επιθυμείτε. Όσες γυναίκες το έχουν δοκιμάσει ισχυρίζονται ότι προτιμούν την οδοντόβουρτσα, από το πινέλο για να κάνουν ρίζα.

Ακόμα είναι ιδανική για να βουρτσίσετε τα παπούτσια σας! Φοβάστε να βάλετε τα αθλητικά σας παπούτσια στο πλυντήριο για να μην διαλυθούν? Χρησιμοποιήστε την παλιά σας οδοντόβουρτσα , μαζί με το υγρό πιάτων και θα μπορείτε να καθαρίσετε τέλεια τα αθλητικά σας , χωρίς τον φόβο μην καταστραφούν 😉