4 Κόλπα Μακιγιάζ για τις Γιορτές

Χρειάζεστε λίγη βοήθεια για ένα πιο ξεχωριστό μακιγιάζ; Σας δίνουμε 4 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε!

Φορέστε χρυσό
Θυμηθείτε, το κλειδί είναι να το χρησιμοποιείτε με φειδώ ώστε να μην τραβάτε την προσοχή στις λεπτές γραμμές!
Επιλογή 1: Εφαρμόστε λίγη χρυσή σκιά στο κέντρο του κινητού βλεφάρου ή λίγο χρυσό lip gloss πάνω από το κραγιόν σας. Κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα.
Επιλογή 2: Σμιλέψτε τα ζυγωματικά σας με ένα κρεμώδες highlighter όπως το The ONE Face Styler ή ένα σε μορφή πούδρας όπως το 36133 THE ONE IlluSkin Liquid Highlighter.

Σε κάθε περίπτωση, οι βλεφαρίδες πρέπει να είναι πλούσιες και μαύρες. Επιλέξτε την Μάσκαρα Mystic Black THE ONE 5-σε-1 Wonderlash XXL.

Δοκιμάστε κόκκινα χείλη
Μια καλή συμβουλή για να φαίνεται μοντέρνο το κόκκινο κραγιόν σας είναι να πάρετε ένα χαρτομάντηλο και να ξεχωρίσετε ένα φύλλο ώστε να είναι αρκετά διάφανο. Έπειτα, ακουμπήστε το επάνω στα χείλη σας και εφαρμόστε λίγη πούδρα για ένα όμορφο, βελούδινο αποτέλεσμα.

Τα μάτια θα πρέπει να είναι φυσικά, τα φρύδια καλοχτενισμένα και η επιδερμίδα υγιής και λαμπερή – όλα όσα χρειάζεται αυτό το look.

Δοκιμάστε έντονες γραμμές
Κάντε ομοιόμορφες γραμμές στο επάνω και το κάτω βλέφαρο με αυτό το κόλπο:
Καθήστε και κοιτάξτε τον καθρέφτη έχοντας και τα δύο σας χέρια ελεύθερα. Κρατήστε σταθερό το μάτι σας και κάντε τελίτσες με ένα eyeliner με λεπτή μύτη όπως το THE ONE Eyeliner Stylo κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Ενώστε τις τελίτσες για να δημιουργήστε με ακρίβεια μία ενιαία γραμμή κατά μήκος των βλεφάρων. Για ένα πιο έντονο γατίσιο βλέμμα, επιλέξτε το THE ONE Kajal eyeliner!

Για αψεγάδιαστη επιδερμίδα που θα αναδείξει το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιήστε το THE ONE Everlasting Sync Foundation.

Επικεντρωθείτε στο κάτω μέρος των ματιών
Εάν έχετε μαύρους κύκλους, τα concealer είναι η λύση. Ζωγραφίστε δύο σχήματα C στις άκρες των ματιών σας με το THE ONE IlluSkin Concealer για να αναδείξετε το μακιγιάζ. Σταθεροποιήστε το με λίγη πούδρα.

Για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα εφαρμόστε τη Σκιά Ματιών σε Στικ THE ONE Colour Unlimited κατά μήκος της γραμμής των βλεφάρων.