4 Μακιγιάζ για πάρτι


4 Μακιγιάζ για πάρτι

Η εποχή των πάρτι ήρθε! Σας προτείνουμε τέσσερα υπέροχα look

1. Λαμπερά χείλη με Glitter
Τα χείλη με glitter είναι τάση εδώ και καιρό και τώρα ήρθε η τέλεια εποχή για αυτά! Το εντυπωσιακό αυτό look έκανε την εμφάνισή του στις πασαρέλες πριν από έναν χρόνο και το βλέπουμε όλο και πιο συχνά στις διασημότητες και στο Instagram. Δημιουργήστε το δικό σας look με το The One Express Sparkle Lip Glaze.

2. Μεταλλικά μάτια
Τα μεταλλικά κάνουν ξανά την εμφάνισή τους – από απαλές λαμπερές σκιές μέχρι έντονο glitter. Η τάση αυτή όμως δεν είναι για όλους και για αυτό λατρεύουμε τις κρεμώδεις σκιές από τη σειρά The ONE Express. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μακιγιάρετε τα βλέφαρά σας και είστε έτοιμη. Η απαλή λάμψη είναι ένα εύκολο look για τα πάρτι που θα διαρκέσει όλο το βράδυ!

3. Εκθαμβωτικά νύχια
Μην ξεχάσετε το εορταστικό μανικιούρ! Λαμπερό, σαν στολίδι, το glitter δίνει στα νύχια σας ξεχωριστή υφή και τους χαρίζει λάμψη. Αγαπάμε το glitter σαν κομφετί πάνω από μπεζ, ροζ ή καφέ βάση. Άλλο ένα αγαπημένο look είναι το ανάποδο Γαλλικό μανικιούρ ή οι «λαμπερές άκρες». Πραγματικά εντυπωσιακό!

4. Μάτια σαν ουράνια τόξο!
Το glitter και τα μεταλλικά δε σας ενθουσιάζουν; Τότε η πολυχρωμία μπορεί να είναι το look για εσάς. Τώρα είναι η ώρα να πειραματιστείτε με το μακιγιάζ των ματιών σας! Γιατί να μη δοκιμάσετε πολύχρωμες αποχρώσεις στα βλέφαρά σας; Οι παλέτες της σειράς The ONE Express είναι οι αγαπημένες μας. Σας επιτρέπουν να συνδυάσετε πολλά χρώματα!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 ΚΕΙΜΕΝΟ: SANNA FRANKLIN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GETTY IMAGES