4 Συμβουλές φροντίδας για τα χέρια σας

Όλοι παρατηρούν το πρόσωπό τους και το φροντίζουν. Η φροντίδα των χεριών όμως είναι εξίσου σημαντική. Τα χέρια μας πρέπει να παραμένουν καλά ενυδατωμένα και φροντισμένα ώστε να φαίνονται όμορφα και να αποφεύγονται οι φθορές που μπορούν να προκαλέσουν μολύνσεις. Σας δίνουμε μερικές συμβουλές για τη φροντίδα των χεριών σας.

#1 ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ 
Είναι απαραίτητο να απολεπίζετε τα χέρια σας τακτικά ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να μπορούν τα νέα να αναδυθούν στην επιφάνεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Απολεπιστικό Χεριών Milk and Honey Gold για σωστή απολέπιση των χεριών σας.

#2 Η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
Η ξηρότητα μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στα χέρια σας, οπότε είναι απαραίτητο να τα διατηρείτε αφυδατωμένα. Η Εντατική Αντιγηραντική Κρέμα Χεριών με SPF 25 NovAge είναι το τέλειο προϊόν για εσάς για να διατηρήσετε τα χέρια σας απαλά και λεία και να προλάβετε τα σπασίματα από την ξηρότητα. Επιπλέον προστατεύει τα χέρια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου με SPF 25, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση.

#3 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΩΝ 
Η διατήρηση καθαρών και φροντισμένων παρανυχίδων είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθά στην όμορφη εμφάνιση των χεριών σας. Εάν έχουν την τάση να ξηραίνονται εφαρμόστε ένα θρεπτικό και ενυδατικό έλαιο όπως το Έλαιο Νυχιών & Παρανυχίδων Διπλής Δράσης The ONE.

#4 ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΓΑΝΤΙΑ
Αυτά τα ενυδατικά γάντια βοηθούν την απορρόφηση της κρέμας χεριών ώστε να λαμβάνετε όλα τα οφέλη της. Ενώ τα φοράτε μπορείτε και να δουλεύετε καθώς έχουν λειτουργική αφή.
Τώρα που γνωρίζετε αυτές τις εύκολες συμβουλές μην ξεχνάτε να φροντίζετε καθημερινά τα χέρια σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME CENTRAL EUROPE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SHUTTERSTOCK / ORIFLAME