5 πράγματα για το Love Potion

Ένα σαγηνευτικό άρωμα που σας βάζει σε ρομαντική διάθεση, το Love Potion EdP, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα της Oriflame!

1. Το Love Potion EdP πρωτοεμφανίστηκε σε κατάλογο το 2011.

2. Το όνομα του αρώματος αναφέρεται στο ελιξίριο του έρωτα και περιέχει διάσημα αφροδισιακά όπως πιπερόριζα και σοκολάτα! 

3.  Η «μύτη» πίσω από το άρωμα είναι ο Jean Jacques. Έτσι περιγράφει τις δημιουργίες του: «τα αρώματά μου εκφράζουν τρία πράγματα: το joie de vivre (την απόλαυση της ζωής), την απλότητα και τον αυθορμητισμό». Ο Jean Jacques είναι επίσης ο άνθρωπος πίσω από τα αρώματα Lovely Garden και Divine.   

Γνωρίζατε ότι…

Στην ηλικία των 16, ο Jean Jacques ήταν ένας ολοκληρωμένος πιανίστας και λάτρευε την jazz όμως τελικά εκπαιδεύτηκε να γίνει αρωματοποιός. Στις δημιουργίες του περιλαμβάνονται αρώματα για τους Givenchy, Guerlain και Balmain.  

4. Αυτό το αισθησιακό άρωμα είναι κατηγοριοποιημένο ως ανατολίτικό, φρουτώδες και με τόνους βανίλιας. Ανοίγει με νότες κορυφής από μανταρίνι, πικάντικη πιπερόριζα και ρούμι. Η καρδιά του αρώματος περιέχει σοκολάτα, tonka bean και σανδαλόξυλο.   

5. Για να κάνετε αυτό το ακαταμάχητο άρωμα να διαρκεί περισσότερο, εφαρμόστε και την κρέμα σώματος Love Potion που έχει τις ίδιες αρωματικές νότες με το άρωμα. 

 ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME