5 προϊόντα που χρειάζεστε για του Αγίου Βαλεντίνου

Ετοιμάζεστε για ένα ραντεβού ή απλά θέλετε μία δικαιολογία για νέα καλλυντικά που θα αγαπήσετε; Είτε αγαπάτε είτε δε συμπαθείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι η τέλεια ευκαιρία για μερικές προσθήκες στο νεσεσέρ σας.

1. Κάντε το μακιγιάζ σας να διαρκεί
Η Επιλογή μας: 
Spray Φιξαρίσματος Μακιγιάζ Everlasting The ONE 
Με αυτό το spray δε θα σας απασχολήσει ξανά η ανανέωση του μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια μιας εξόδου. Όταν το ψεκάσετε στο πρόσωπό σας μετά την εφαρμογή του μακιγιάζ, το spray αυτό σταθεροποιεί το μακιγιάζ σας και το κάνει να διαρκεί όλη την ημέρα.


2. Φροντίδα επιδερμίδας 
Η Επιλογή μας: Κρέμα Χεριών Be My Valentine 
Λέμε ΝΑΙ σε μία κρέμα χεριών που όχι μόνο ενυδατώνει την επιδερμίδα αλλά ικανοποιεί και την όσφρηση με το υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου. Τέλεια για δώρο!


3. Απαραίτητο για τα μάτια 
Η Επιλογή μας:
 Eye Liner The ONE 
Κανένα νεσεσέρ δεν είναι πήρες χωρίς ένα eye liner. Το Eye Liner The ONE δεν μουτζουρώνει και δεν ξεβάφει. Είναι αδιάβροχο και αποτελεί την τέλεια λεπτομέρεια του μακιγιάζ σας!


4. Τονώστε τις βλεφαρίδες σας!
Η Επιλογή μας:
 Μάσκαρα Lash Extensions The ONE
Συνδυάστε το Eye liner The ONE με αυτήν την μάσκαρα για το καλύτερο μακιγιάζ ματιών. Η Μάσκαρα Lash Extensions The ONE χαρίζει όγκο στις βλεφαρίδες και τις κάνει να δείχνουν εντυπωσιακές.


5. Χείλη για φίλημα 
Η Επιλογή μας: 
Κραγιόν Matte The ONE
Διαθέσιμο σε υπέροχες αποχρώσεις, το κραγιόν Matte The ONE είναι ότι χρειάζεστε για να κάνετε τα χείλη σας καυτά και εντυπωσιακά!


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019
 ΚΕΙΜΕΝΟ: ORIFLAME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME