5 Τρόποι για να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο.

ΠΛΕΞΙΔΑ

Μέχρι τώρα, γνωρίζατε τα αντηλιακά για το σώμα και το πρόσωπο. Αλλά τι γίνεται με τα μαλλιά σας ;! Ακόμη και αν δεν καίγονται , οι ακτίνες UV καταστρέφουν την τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά αφυδατωμένα, ξηρά και κατεστραμμένα. Τα βήματα για να τα προστατέψετε και να τα διατηρήσετε υγιή και ενυδατωμένα είναι απλά και είναι μόνο 5.

1. Προστασία με Conditioner
Όταν βρίσκεστε στην παραλία ή δίπλα στην πισίνα, χτενίστε τα μαλλιά σας με ένα μαλακτικό μαλλιών όπως το Conditioner HairX Ultimate Repair, σε βρεγμένα μαλλιά και στην συνέχεια κάντε τα μαλλιά σας κότσο , για να δημιουργήσετε ένα τοίχος προστασίας από τις ακτίνες UV και να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα. Εάν έχετε να πάτε σε ένα υπαίθριο γάμο ή εκδήλωση , προστατέψετε τα μαλλιά σας με την Κρέμα Μαλλιών CC HairX Beautifier, για μεταξένια υφή.

2. Πρόληψη με μάσκα
Οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο βλαβερές το καλοκαίρι, έτσι ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στην παραλία κάθε μέρα, τα μαλλιά σας μπορεί να υποστούν βλάβη ακόμα και όταν βγαίνετε έξω. Χρησιμοποιήστε μια μάσκα όπως η Μάσκα Μαλλιών HairX Restore Therapy, μία φορά την εβδομάδα για να διατηρήσει την υγρασία. Για εκείνες τις περιπτώσεις όπου είστε έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα ή ένα μαλακτικό αποκατάστασης, όταν γυρίσετε στο σπίτι. Η θερμότητα αφήνει την επιφάνεια της τρίχας ανοιχτή και πιο πορώδη, έτσι τα μαλλιά σας μπορούν να απορροφήσουν την θεραπεία πιο εύκολα και γρήγορα.

3. Μειώστε τη συχνότητα που πλένετε τα μαλλιά σας
Η λιπαρότητα που παράγουν τα μαλλιά σας φυσικά, τα προστατεύει τον από τον ήλιο. Έτσι δεν χρειάζεται να τα πλένετε υπερβολικά  κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών. Επιλέξτε ένα στεγνό σαμπουάν όπως το Ξηρό Σαμπουάν σε Spray HairX Pure Balance, μερικές φορές την εβδομάδα για να καθαρίσετε τα μαλλιά σας χωρίς να αφαιρέσετε την υγρασία της επιδερμίδας.

4. Προϊόντα Styling
Ορισμένα προϊόντα styling μπορούν να προστατέψουν τα μαλλιά σας, από την θερμότητα και φθορά. Επίσης τα αφήνουν ενυδατωμένα, απαλά και φυσικά λαμπερά. Εγώ σας προτείνω το Leave in Spray Προστασίας κατά της Θερμότητας HairX, το όποιο δεν κολλάει και δεν αφήνει κατάλοιπα.

5. Καπέλο
Όσο λιγότερο είναι εκτεθειμένα τα μαλλιά σας στον ήλιο , τόσο πιο πολύ είναι προστατευμένα. Φορέστε καπέλο στην παραλία και μπορείτε να κάνετε μια ωραία πλεξίδα ή ένα χτένισμα που θα περιορίζει την εκτεθειμένη επιφάνεια της τρίχας.