5 Τρόποι να φορέσετε glitter

glitter

5 Τρόποι να φορέσετε glitter

Σε ποιόν δεν αρέσει το μακιγιάζ με glitter; Είναι το τέλειο γιορτινό αξεσουάρ! Σας δίνουμε λοιπόν πέντε τρόπους να φορέσετε glitter.

1. Eyeliner με glitter
Απλά πράγματα. Ένα eyeliner με glitter θα δώσει αυτό το κάτι διαφορετικό σε ένα κατά τα άλλα απλό look. Αγαπάμε ιδιαίτερα τις μεταλλικές αποχρώσεις!

2. Σκιά ματιών με glitter
H σκιά ματιών που λαμπιρίζει, είναι κλασική και αγαπημένη επιλογή. Δοκιμάστε μια πιο τολμηρή, πιο σκούρα απόχρωση ή ένα έντονο χρώμα για να ανανεώσετε αυτό το look.

3. Μάσκαρα με glitter
Κάντε το βλέμμα σας ακόμα πιο λαμπερό με μία μάσκαρα με glitter. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας αναμιγνύοντας μια διάφανη μάσκαρα με το glitter της επιλογής σας!

glitter

4. Κραγιόν με glitter
Τα χείλη με glitter είναι ένα εντυπωσιακό look με αμέτρητες επιλογές. Ανάλογα με το πόση λάμψη θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λαμπερά κραγιόν, glitter ή διακοσμητικά πετράδια. Παίξτε άφοβα!

5. Φρύδια με glitter
Ναι, διαβάσατε σωστά! Τα φρύδια με glitter είναι λίγο υπερβολικά αλλά και ένας cool τρόπος να περάσετε το μακιγιάζ σας σε άλλο επίπεδο. Είτε προσθέστε ένα διάφανο gel και glitter στα φρύδια σας ή σχεδιάστε μια γραμμή με eyeliner με glitter κατά μήκος του κόκκαλου του φρυδιού για να τονίσετε το σχήμα τους.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΚΕΙΜΕΝΟ: JEANETTE OLSSON ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GETTY IMAGES