6 Τρόποι για να εφαρμόσετε τη μάσκαρα σας

6 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΑΣ

6 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΑΣ

Οι περισσότερες κάνουμε τη γνωστή κίνηση «προς τα πάνω και προς τα έξω» όμως δεν είναι η μόνη επιλογή. Μοιραζόμαστε μαζί σας 6 νέους τρόπους για τέλειες βλεφαρίδες!

1. ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ
Θέλετε αποτέλεσμα που διαρκεί; Τότε ξεχάστε την εφαρμογή της μάσκαρα με τον κλασικό τρόπο! Εφαρμόστε ένα πιο παχύ στρώμα μάσκαρα στις ρίζες, κουνώντας το βουρτσάκι δεξιά – αριστερά και έπειτα χτενίστε απαλά τις βλεφαρίδες προς τις άκρες.

2. ΚΑΘΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Θέλετε ένα πιο φυσικό look; Εύκολο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γυρίσετε κάθετα το βουρτσάκι και να εφαρμόσετε κάθετα το προϊόν. Χρησιμοποιήστε την άκρη από το βουρτσάκι για να απλώσετε το προϊόν κατά μήκος της κάθε βλεφαρίδας. Το αποτέλεσμα; Πιο μακριές, πιο φυσικές βλεφαρίδες στη στιγμή!

3. ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
Ποια δε θέλει μεγάλα, ανοιχτά μάτια; Όλες! Πως γίνεται όμως; Ξεκινήστε χωρίζοντας νοητικά το μάτι σας σε τρία μέρη. Έπειτα εφαρμόστε τη μάσκαρα μόνο στο μεσαίο τμήμα, χρησιμοποιώντας την άκρη από το βουρτσάκι με ανοδικές κινήσεις, κουνώντας το παράλληλα. Θα δείτε αμέσως το αποτέλεσμα!

4. ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ένας ακόμα τρόπος για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα είναι να εφαρμόσετε τη μάσκαρα διαγώνια. Το κλειδί σε αυτήν την τεχνική είναι να τραβάτε το βουρτσάκι γωνιακά αντί για ευθεία από τις ρίζες έως τις άκρες. Ολοκληρώστε το look δίνοντας περισσότερη προσοχή στις εξωτερικές γωνίες.

 
5. ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Τα κουκλίστικα μάτια είναι ένα περιζήτητο αλλά δύσκολο look. Περιλαμβάνει πολύ πυκνές βλεφαρίδες κολλημένες μεταξύ τους. Δημιουργήστε το εφαρμόζοντας πολύ μάσκαρα και έπειτα χρησιμοποιήστε ένα τσιμπιδάκι φρυδιών για να ενώσετε τις βλεφαρίδες τμηματικά.

6. ΛΥΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤO ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ
Δυσκολεύεστε να εφαρμόσετε τη μάσκαρα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας; Τότε αυτό το κόλπο είναι για εσάς! Λυγίστε απαλά το σημείο που ενώνεται το βουρτσάκι σε γωνία 90° και θα έχετε καλύτερο έλεγχο. Μπορεί όμως να μην μπορείτε να το ισιώσετε ξανά οπότε έχετέ το στο μυαλό σας πριν το δοκιμάσετε!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΚΕΙΜΕΝΟ: JEANETTE OLSSON ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: GETTY IMAGES